Hvem er jeg?

Jeg er gift med Ole, og sammen driver vi en mindre virksomhed indenfor mark-, maskinstations-, entreprenør- og anlægsarbejde med base på vores gård beliggende på Strandvejen i det skønne Vester Broby syd for Sorø.

Jeg er uddannet lægesekretær fra Slagelse Centralsygehus i 1992.

I min elevtid var jeg på psykiatrisk afd., parenkymkirurgisk afd., røntgenafd., neuromedicinsk afd., ortopædkirurgisk afd. samt skadestuen.

Efter endt læretid havde jeg flere kortere og overlappende vikariater samt et længervarende vikariat på fysiurgisk afd. Fra januar 1994 blev jeg fastansat i vagtordning på akut modtageafdeling.

Sommeren 1994 tog jeg et fuldtidsvikariat på Epilepsihospitalet i Dianalund.

Efterfølgende blev jeg fastansat, senere koordinerende lægesekretær og slutteligt ledende lægesekretær.

Da vi fik vores første søn, Peter, i år 2000, valgte jeg at opsige min gode stilling til fordel for vores virksomheds hjemme og ikke mindst at prioritere familien. 16 mdr. senere kom Rasmus til verdenen, og begge var hjemme indtil sommeren 2004, hvor de startede i Sorø Skovbørnehave, og efterfølgende gik de på Frederiksberg Skole. De går i dag begge på STX Sorø Akademi.

Siden vores virksomheds spæde start i 1990 har jeg varetaget en del af det administrative arbejde, såsom løn, fakturering og bogføring, hvilket jeg fortsat har taget mig af de senere år.

 

I oktober 2004 begyndte jeg som freelance lægesekretær, og fik kort efter min første, faste kunde neurolog Bent Krag fra Næstved, som jeg arbejdede for i de følgende to år.

Sideløbende fik jeg oparbejdet flere kunder, hvor jeg i perioder vikarierede, bl.a. for neurologerne Anne Mette Havsager og Dorte Rasmussen i Holbæk og neurolog Kirsten Rask i Slagelse.

I 2005 begyndte jeg at vikariere på ØNH-afd. i Slagelse, og var på afd. on/off gennem næsten 3 år indtil ansættelsesstoppet i 2007.

Februar 2008 begyndte jeg at vikariere på Epilepsihospitalet i Dianalund, og var der 8-10 mdr. om året indtil februar 2011.

 

Sommeren 2008 blev jeg kontaktet af Kristoffer Zøllner - om jeg kunne transskribere?

Dette blev starten til mit samarbejde med forlaget Lindhardt og Ringhof, hvor jeg nu har transskriberet 12 bøger, der er udgivet samt dele af bøger, bl.a. Aqua, Stephen Bruyant-Langer samt Poul Nyrup Rasmussen.

Efterfølgende er flere forlag kommet til - se evt. mere under punktet "referencer".

I 2009 blev jeg kontaktet af praktiserende psykiater Christen Bang-Madsen, Livskunsten i Horsens, som jeg siden da har været sekretær for. Vi har aldrig mødt hinanden, men har et fint og godt samarbejde, hvor CBM benytter mig til at skrive journaler i det omfang, han ikke selv kan nå det. Al kommunikation foregår krypteret via internettet. Igennem de senere år har jeg i stadigt stigende grad opgaver for studerende, eks. Ph.d. eller lignende, hvor jeg transskriberer interviews m.m.

Der ud over havde jeg primo 2013 en stor opgave for Patent- og Varemærkestyrelsen ligeledes med transskribering. Læs gerne mere under punktet referencer.